pang i bygget!!

BLOGGEN SER JU FÖR ÖVRIGT HEMSK UT MEN JAG SKA TA TAG I DEN IKVÄLL!

Eskilstuna-Boys

Igår tog jag och Johnny det lugnt hemma hos hans föräldrar och idah träffade vi hans kompisar. Två av dom jobbar i Norge sedan Augusti så vi har inte träffat dom på jättelänge. Vi var och åt och sen fikade vi på Espresso House! Nu har jag lämnat e-tuna och är tillbaka hos Mamma i Sthlm.


heja sl och sj!

jag sitter fast i östertälje med pendeltåget och johnny sitter fast i uppsala.. underbara kollektivtrafik. Inte för att jag är förvånad och visst kan jag ha förståelse för att förseningar uppkommer pga snön men i sverige har vi snö och vinter minst tre månader om året och borde kunna anpassa oss efter det.. ska man behöva vänta i kylan i 30 min?

Eskilstuna Imorgon

Imorgon lämnar Johnny vår lägenhet i Sandviken för att bege sig mot Eskilstuna och sin familj och jag ska följa med honom på en snabb-visit så imorgon ons-tor är jag i E-town. Jag hoppas att tågen går som dom ska.. Idag var det förseningar på 2 timmar för SJs tåg...

Kanske blir en kall mobil-bloggning imorgon från stationen i Nykvarn... vem vet?

Puss och god natt!

Ung och bortskämd

Programmet "Ung och Bortskämd" är ett spännande fenomen för mig som har jobbat sedan jag var 14, hämtat min lillebror sedan jag var ännu yngre och nu har jag precis flyttat hemifrån. I början tyckte jag att programmet var roligt pga. av alla de pinsamheter som deltagarna gjorde men de senaste avnitten har bara varit RENT pinsamma att titta på och det beror inte på deltagarna utan på DERAS FÖRÄLDRAR! Jag blir jätteförbannad när vissa föräldrar väljer att se förbi det uppenbara och istället säger "Jag tycker inte att mitt barn gör någonting fel"..

Kanske borde föräldrarna granskas istället för sina barn för jag tycket att pakterna som det rycktas om känns extremt barnsliga och allvarligt talat, i många av fallen är det ju faktiskt föräldrarnas egna fel att deras barn inte sköter det dom ska göra..

De som var mest värdiga vinsten var Tim-Joel, Lorenzo och Ellinor.
Och nej, jag skriver inte Lorenzo för att vi gick i samma skola och känner/har känt varandra.
Men förutom sysslorna i huset är ju Karolina lungt häftigast och jag vill ha hennes hår!


Firework!

För ett par månader sen sjöng jag i kyrkar när min förra tränare gifte sig. Här kommer en del av låten som är upplagd på youtube. Tyvärr är det inte hela.

Enjoy!

http://www.youtube.com/watch?v=mYBOWKnF3Lo


Smile, you're beautiful.

Idag ska jag in till stan och äta lunch med en släkting. Jag är fortfarande kvar i Sthlm alltså. åker till Gävle den 26e. Efter lunchen ska jag försöka titta på några julklappar.


Flytten

Redan två veckor innan flytten började jag noja mig extremt. Sen kom snökaoset en vecka före flytten. Jag kunde inte sova och var livrädd för att någonting skulle hända eller gå fel.

Vi hyrde ett släp från statoil, tog alla Johnnys grejer från E-tuna hem till mig samma vecka som flytten för att underlätta under flyttdagen pch även alla grejer från min pappa till min mamma.
Johnnys familj hjälpte oss med själva flytten och utan dem hade det inte gått. Vi bor nämligen på våning 3 av 3 utan hiss!

Det var en extremt jobbig och krävande dag. Jag körde Johnnys familjs bil och Johnnys pappa körde bilen med släpet.

Allt kom upp ordentligt men när dagen var slut var även vi det. den totala körtiden blev någonstans mellan 5-6 timmar och bärandet tog nog 2 h.Redan dagen efter körde jag och Johnny upp med de grejer som var kvar och då sov vi första natten i den nya lägenheten. Tanken var att vi skulle till sthlm den 3 dec (min 20-års dag) Men pga. strul med elektriciteten fick vi vänta på en elektriker som kom vid 16 och jag fick fira min födelsedag på soffan med migrän.

Sen dess har det mesta löst sig men vi är inte färdiga med uppackningen riktigt än. Framför allt jag har inte fått upp och in alla mina kläder i klädkammaren.


ToR Sthlm-Gävle (Sandviken)

Hej!

Den 1 december flyttade jag och Johnny till Sandviken som ligger ca 25 min väster om Gävle där jag ska börja plugga den 24 Jan. Lägenheten är en tvåa med klädkammare och bilder kommer det senare. Jag ska plugga till Mäklare i höst men nu i vår börjar jag på ekonomiprogrammet och mina två första kurser blir Ledarskap och Affärsredovisning.

Att flytta hemifrån är spännande, befriande men även läskigt. Det är ett stort steg i livet som jag tog 2 dagar före min 20-års dag och på tal om min 20-års dag så ska man aldrig lita på att allt fungerar i lägenheten man flyttar in i. Allt löste sig och det var främst det elektriska som var ett promblem men detta på bekostnad av min 20-års drink..

Jag kommer att berätta allt om mitt liv i Gävle och om mina ToR besök Sthlm- Gävle.
Har ni frågor? Fråga!