Suck! vilken dag.

Min Dag började redan klockan 07.55 då jag efter att ha pulsat i snön och knappt kunnat andas pga. blåsten, kom fram till Huddinge Station. Det kom ett pendeltåg 08.11 men vi var inte framme vid centralen fören efter 49 härliga, stående minuter.

Självklart var mitt tåg till Gävle, som skulle gått 09.24, försenat och efter att ha väntat i 1,30 h fick vi kliva på ett tåg för att 5 min senare få SLITA tag i våra väskor för att hinna med vårt ordinarie tåg som lämnade centralen nån gång runt 10.30 eller liknande.

Framme i Gävle Var jag inte fören 14.10 och hemma i lägenheten i Sandviken 15.30. Men här i Gävle gick bussarna som dom skulle! En eloge till x-trafik!

Sen dess har jag suttit och skrivit min teorireflektion i Ledarskap från start och har precis skickat in den.

nu ska jag lägga mig i sängen innan jag stupar!
G'natt

P&L 2011

Peace and Love 2011 är ett måste!
Vill boka biljetter nu men johnny insisterar på att vänta.
www.peaceandlove.seMåste också tipsa er om min sjukt begåvade vän Isabell. Hon målar de vackraste tavlor jag har sett och ritar som ingen annan kan!
http://lovqvist.blogg.se/

Bye bye Sthlm

jag har varit i sthlm sen i onsdags men imorgon bär det av tillbaka till mitt och Johnnys lilla mysiga kryp in i Sandviken (Gävle). Efter en ledig vecka är jag redo för en fredag med Teorireflektion i Ledarskap (INTE!). Underbart. Härmed lovar jag mig själv att jag ska börja fota igen (läs amatörfota). Jag måste få upp lite fina saker på väggarna.

Avgång 09.24 Sthlm central imorrn.
Nån som vill satsa pengar på hur sent tåget kommer att vara?
det här längtar man efter just nu.
(Sandhamn, bild av mig)